Jídlo v ČR je plné jedů, může i za rakovinu, nemoci léčí kvalitní strava, říká neuropsychoimunolog

Pavel Štrunc

V rakovině tlustého střeva a konečníku jsou na tom Češi nejhůř z celé planety. Podle lékaře Jana Šuly jsou za tím velmi špatné stravovací návyky Čechů. Zakladatel neuropsychoimunologie tvrdí, že průměrně si v košíku ze supermarketu odneseme skoro padesát jedů. Podívejte se na část rozhovoru, kde o tomto problému Šula hovoří. Kam až sahají sebeuzdravovací lidské schopnosti? Jak je možné, že jeden z jeho pacientů i přes přerušení míchy chodí a dělá dřepy? Celé interview s Janem Šulou najdete TADY. Všechna videa z rubriky Štrunc! můžete vidět ZDE.

Zeman začíná být dementní, trpí kognitivní dysfunkcí. Bojím se o něj, tvrdí neurolog Stránský

sinfin.digital